Vertrouwenspersonen SV Milsbeek

Binnen SV Milsbeek hebben we voor beide afdelingen een vertrouwenspersoon aangesteld. Dit zijn Wim Wellens (telefoonnummer 06 2078 8968) en Anke Sonnemans (telefoonnummer 06 3816 5263).

Wat is eigenlijk een vertrouwenspersoon?
Als je met elkaar sport, traint, komt het vast wel eens voor dat er in emotie naar elkaar wordt geschreeuwd, gemopperd, gevloekt of dat grappen worden gemaakt. Vaak gebeurt het in het heetst van de strijd en los je het samen goed op. Maar soms is het meer dan dat, het komt vaker voor, het is geen incident meer, uitpraten vind je lastig, het voelt alsof je gepest wordt, je durft het niet (meer) te bespreken. In die gevallen kun je terecht bij je leiders of leidsters. Zij helpen je dan bespreekbaar te maken wat je in je eentje niet lukt. Soms vind je ook dat lastig, lukt het je niet om het aan te kaarten of gaat het voor je gevoel ook om hen.

In dat geval kun je terecht bij onze vertrouwenspersonen, Wim of Anke. Zij luisteren naar je verhaal, kijken met je samen welke oplossingen je kunnen helpen of gaan in gesprek met je leiders, leidsters, het bestuur van de club of je team. Allemaal gericht op het vinden van een oplossing. Want sporten doe je voor je plezier en samen, daarom is alles erop gericht om er samen goed uit te komen. Niets om je voor te schamen, ze zijn er voor jou.