SPES vergeet te scoren

Home > Nieuws > SPES vergeet te scoren

SPES vergeet te scoren

Datum: 18-10-2021
Afgelopen zondag speelde SPES tegen de nummer 2 van de ranglijst. Zelf stond SPES derde dus was de verwachting dat het een spannende wedstrijd zou worden. Helaas was daarvan geen sprake. De Peelkorf was scherper in de afronding dan de dames van trainster Saskia van Kerkhoff.

SPES speelde niet eens een slechte wedstrijd, één ding lukte het team niet goed en dat was scoren. “Ons vizier stond deze middag niet op scherp”, zegt Van Kerkhoff. We kregen veel kansen, maar helaas vielen de ballen er niet in. En het klinkt misschien cliché, maar het gebeurde ook deze middag, als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat wel. De ruststand van 6-2 was dan ook iets geflatteerd.”

Na rust wederom genoeg kansen, maar ook nu het vizier gewoon niet op scherp.  “Ook in de tweede helft hebben we veel kansen gecreëerd, de bal wilde er gewoon niet in. Ons verdedigende vak deed het ontzettend goed en hield ons zeker in de tweede helft lang in de wedstrijd. Maar aanvallend zat het er niet in. Dan zie je dat de concentratie en het geloof wat afneemt en dan kom je ook niet meer terug in de wedstrijd.” Eindstand 10-4. Doelpunten van SPES werden gescoord door Marissa van Duijnhoven 2x, Dyan Peters en Veerle Berns beide 1x. SPES gaat zich nu opmaken voor de zaalcompetitie, met als aftrap het TOP toernooi op 6 november in Sporthal Heuvelland, Groesbeek

SPES 2 verloor in een spannende wedstrijd tegen De Peelkorf 2 met 15-13