SPES haakt aan bij top 3

Home > Nieuws > SPES haakt aan bij top 3

SPES haakt aan bij top 3

Datum: 11-10-2021
SPES boekte afgelopen zondag haar tweede overwinning van het seizoen. Tegen de Korfrakkers uit Erp werd thuis in Milsbeek met 12-10 gewonnen.

Vorige week verloren de meiden van trainster Saskia van Kerkhoff nog met 17-6 van koploper Be Quick. Zondag stond het vizier gelukkig weer op scherp en waren de dames oppermachtig. “Het was een echte teamprestatie, we gingen voor elkaar door het vuur”, zegt Saskia. “Vorige week waren we net een maatje te klein en niet opgewassen tegen Be Quick. Afgelopen week die wedstrijd besproken en goed getraind, dat wierp deze zondag zijn vruchten af. De neuzen stonden allemaal weer dezelfde kant op, alleen dan win je.

De thuisploeg liet De Korfrakkers, een snel team met kwalitatief goede schutters, geen moment in zijn spel komen. De Erpse dames begonnen nog wel scherp en kwamen snel op 0-2 voorsprong. Maar SPES wist op tijd aan te haken. Het spel bleef gelijk opgaan, met een kleine voorsprong in de rust 6-5.
Na rust eenzelfde spelbeeld en schroefde SPES het tempo wat op. Tot 8-8 kon de Korfrakkers bijblijven, daarna liep SPES uit en heersten de Milsbeekse dames. Eindstand 12-10. Met deze overwinning bezet SPES de derde plek in de Topklasse. Volgende week wacht weer een belangrijke wedstrijd, uit tegen De Peelkorf.

Voor SPES scoorden: Dyan Peters, Veerle Berns 3x, Chris Peters, Femke Wijnhoven 2x, Jasmijn en Merel Arts beide 1x

SPES 2 verloor iets wat geflatteerd met 13-18 van De Korfrakkers

Programma zondag 17 oktober
De Peelkorf1 - SPES1 aanvang 13.30 uur
De Peelkorf2 - SPES2 aanvang 11.30 uur