Saskia behaald KT4 diploma

Home > Nieuws > Saskia behaald KT4 diploma

Saskia behaald KT4 diploma

Datum: 05-06-2021
Vrijdag 4 juni heeft Saskia van Kerkhof op Papendal haar Korfbal Trainer 4 diploma in ontvangst mogen nemen. De hoofdtrainster van SPES Milsbeek, uitkomend in de Dames Topklasse, behaalde hiermee het hoogste trainersdiploma van de Koninklijke Nederlandse Korfbalbond.
 
“De KT4 is een stevige opleiding. Vanwege de corona pandemie heeft onze opleiding uiteindelijk 2 jaar geduurd. In september 2020 kreeg ik een hartstilstand. Na de operatie en een hele korte revalidatie van 3 weken, moest ik flink knokken om mijn diploma alsnog binnen te halen. Het woord opgeven staat niet in mijn woordenboek en vanaf dat moment heb ik nóg een versnelling hoger geschakeld. Samen met de extra sessies met Wilco van den Bos (coach Team Deutschland) en Jan Niebeek (coach Team NL) heeft dat ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk alles in heb kunnen halen. Daar ben ik hen heel dankbaar voor.
 
Ik ben supertrots dat ik het diploma binnen heb. Zeker omdat ik als enige van de cursisten in het Dameskorfbal werkzaam ben. Dan heb je toch het gevoel dat je de eer van de dames hoog moet houden, aldus Van Kerkhof.”

Volgend seizoen gaat zij haar 2e jaar in bij SPES.

Namens het bestuur, de selectie en alle leden, GEFELICITEERD Saskia!!