CNC Jeugdtoernooi afgelast

Home > Nieuws > CNC Jeugdtoernooi afgelast

CNC Jeugdtoernooi afgelast

Datum: 01-07-2020
Als organisatie hebben we alle aanmeldingen doorlopen en geïnventariseerd hoeveel clubs, teams en speelsters zich aangemeld hebben voor het CNC jeugdtoernooi. Ook hebben wij de door de NOC-NSF aangekondigde corona-versoepelingen voor toernooien bekeken. Met behulp van deze gegevens zijn diverse opties en opzetten gemaakt voor een aangepaste CNC Jeugdtoernooi 2020.
 
Helaas hebben wij gezamenlijk met het bestuur van SPES moeten concluderen dat het een te groot risico is om het CNC Jeugdtoernooi 2020 door te laten gaan. In verband met de hoeveelheid speelsters, leiders, ouders, scheidsrechters en eventuele andere bezoekers is het voor ons niet mogelijk te garanderen dat de regels gehandhaafd zullen worden zodat we kunnen voldoen aan de voorschriften. De handhaving is nodig om mogelijke verspreiding van het virus te voorkomen.
 
Zowel wij als organisatie, als het bestuur van SPES hadden gehoopt op een andere uitkomst, we zien echter geen andere mogelijkheid. Wij hopen op jullie begrip voor deze beslissing. Het inschrijfgeld zal zo spoedig mogelijk teruggestort worden.
 
Aangezien dit jeugdtoernooi al jaren goed bezocht wordt en geldt als een mooie start van de competitie willen we u graag uitnodigen om deel te nemen aan het CNC Jeugdtoernooi van 2021.
 
Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met de organisatie, e-mail: cncjeugdtoernooi_spes@outlook.com  
 
Wij wensen iedereen een sportieve competitie toe.
 
Graag tot ziens in 2021.
 
Bestuur Korfbal SPES
namens deze:
Vera Janssen & Mieke Berns-Hermsen, toernooicommissie