Corona update

Home > Nieuws > Corona update

Corona update

Datum: 26-04-2020

SV Milsbeek werkt aan herstart van jeugdtrainingen.

Zoals door de regering is aangekondigd, zijn er vanaf woensdag 29 april weer mogelijkheden voor de jeugd om te kunnen trainen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen onder “normale’ regels trainen en voor de oudere jeugd geldt de zogenaamde anderhalvemetermaatregel.

Het bestuur van SPES en afdeling voetbal zijn blij dat er weer gesport mag worden en de technische commissies van beide afdelingen stellen alles in het werk om dit zo snel als kan mogelijk te maken. De trainingen zijn echter gebonden aan strikte regels en de club is volop bezig om de trainingen onder deze regels te organiseren.

SV Milsbeek is in overleg met de Gemeente Gennep en heeft van de KNKV/KNVB en de nationale sportbond NOC/NSF protocollen ontvangen met daarin de richtlijnen en voorwaarden voor het voldoen van de juiste maatregelen. Ook zullen we moeten vastleggen op welke manier onze accommodatie gebruikt zal mogen worden.

Nadere informatie over deze richtlijnen zal in de loop van volgende week gecommuniceerd worden en willen dan graag vanaf 04 mei de eerste activiteiten op de club opstarten. Het bestuur van SV Milsbeek hoopt dan ook op jullie begrip voor de tijd die nodig is om straks “veilig en gezond” te kunnen sporten op ons sportpark.

LET OP: Tot deze tijd blijft ons sportpark gesloten en het betreden ervan kan jou en de club op een boete te komen staan.

Voor alle leden, ouders en supporters,


Blijf gezond en let op elkaar.

Bestuur SV Milsbeek