Maatregelen Corona virus

Home > Nieuws > Maatregelen Corona virus

Maatregelen Corona virus

Datum: 16-03-2020

!!UPDATE!!

Hallo SPES-leden,

Vandaag hebben we nieuwe informatie van de KNKV gekregen over de voortzetting van de zaal competitie, nu we door het Corona virus, vrij plotseling zijn gestopt. Je vindt de brief onderstaand volledig. In samenvatting staat er dat de KNKV per soort competitie een besluit heeft genomen:

Breedtekorfbal: De binnencompetitie wordt niet meer verder afgerond. Dit geldt bij ons voor alle pupillen, aspiranten teams en voor SPES 3 en 4.
Wedstrijdkorfbal, Geldt voor onze A jeugd: Hiervan wordt komende week bekend hoe we de binnencompetitie afronden, vooralsnog zijn daar alle wedstrijden afgelast;
Topklasse: Geldt voor SPES 1 en 2: Hierover wordt op 6 april besloten hoe deze competitie wordt afgerond en hoe promotie degradatie gaat plaatsvinden.

Over de veld competitie wordt ook iets aangekondigd, namelijk dat we niet eerder starten dan op 16 april. Aan de planningen wordt nu gewerkt. We zullen jullie informeren zodra we weten wat er met wedstrijdkorfbal binnen, en met de Topklasse gaat gebeuren.

Voor onze scheidsrechters betekent dit dat er in ieder geval tot 6 april niet wordt gespeeld, Zodra we weten wat er nog wordt gespeeld in wedstrijdkorfbal of topklasse, binnen, komen we in de lucht.

Voor onze trainsters betekent dit dat we ruim voordat de wedstrijden weer starten, jullie informeren over de start van de trainingen.

Voor onze zaalhuur geldt dat we vooralsnog geen extra zaaltijdstippen hoeven te regelen voor 6 april.

Mochten jullie vragen hebben, stel ze per mail, dan gaan we ze zo goed mogelijk beantwoorden.

Hartelijke groet,
Jullie SPES bestuur