Rosolo wint van SPES

Home > Nieuws > Rosolo wint van SPES

Rosolo wint van SPES

Datum: 03-02-2020
Afgelopen zondag speelde SPES uit Milsbeek hun uitwedstrijd tegen Rosolo in Reusel. SPES moet nog wat punten halen om zichzelf van lijfsbehoud in de Topklasse te verzekeren. Een lastige opgave voor de dames uit Milsbeek gezien de vele blessures die de ploeg op dit moment kent. Als coach zat deze middag oud-SPES speelster Michelle Smulders op de bank.

De wedstrijd begon wat rommelig aan beide kanten, zowel SPES als ook Rosolo speelden niet hun sterkste wedstrijd. Passes kwamen niet altijd goed aan en in de afronding waren beide teams niet scherp genoeg. Rosolo liep toch uit naar een 6-2 voorsprong en leek voor de rust al definitief afstand te willen nemen van SPES. Maar de dames uit Milsbeek vochten voor wat ze waard waren en bleven enigszins bij, ruststand 8-4.

In de tweede helft een gelijkopgaande strijd, het gat van vier doelpunten bleef gehandhaafd tot 10-6. Toen kwam het scherpe kwartiertje van Rosolo., Zij waren net even wat scherper en gelukkiger in de afronding en liepen uit naar een 15-7 voorsprong. De ban leek gebroken, maar SPES gaf niet op. Alleen zoals zo vaak dit seizoen, het spel was goed,  de vechtlust was er, de combinaties waren goed, alleen de scherpte in de afronding ontbrak. De einduitslag van 21-10 in het voordeel van Rosolo was verdiend, maar ook weer iets geflatteerd. SPES zal komende weken alles op alles moeten zetten om toch nog wat punten bij elkaar te sprokkelen, het vertrouwen is er, nu de doelpunten nog!

Voor SPES scoorden: Jessie Janssen 4x, Femke Wijnhoven 3x, Veerle Berns, Nina Peters en Isa van Bergen allen 1x.

SPES 2 verloor in een spannende wedstrijd met 11-8 van Rosolo 2

Programma zondag 9 februari
SPES 1 – Stormvogels 1, aanvang 15.40 uur
SPES 1 – DWA Schaijk 2, aanvang 14.00 uur