Winst voor SPES!

Home > Nieuws > Winst voor SPES!

Winst voor SPES!

Datum: 13-01-2020
Na een turbulente en hectische week heeft SPES afgelopen zondag in een spannende wedstrijd tegen Prinses Irene weer eens gewonnen. In een gelijkopgaande strijd werd in de laatste seconde de winnende treffer gemaakt en was de ontlading erg groot. Een mooi begin van 2020!

SPES begon de wedstrijd zonder Merel Arts die er helaas met een zware knieblessure voor langere tijd uit ligt. Haar jongere zusje Jasmijn (16) nam haar honneurs waar en deed dit met verve. SPES begon goed aan de wedstrijd en gelukkig vielen de doelpunten, die doorgaans niet vallen, deze zondag wel. Aan alles merkte je dat SPES hier niet wilde verliezen en erop gebrand was de winst mee naar Milsbeek te nemen. In de eerste helft stond zelfs een comfortabele 3-8 voorsprong op het scorebord. Aan het einde van de eerste helft verslapte de concentratie wat en werd de voorsprong uit handen gegeven, ruststand 10-10.

De tweede helft leek Prinses Irene het initiatief naar zich toe te trekken en nam een voorsprong. Na een goede time-out, aangevraagd door de coaches van deze middag Anja Ambrosius en Ilse Koster, die de afgelopen vrijdag opgestapte Johnny Vervoort vervingen, herpakte SPES zich. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en een gelijkspel zou de verhoudingen juist weer hebben gegeven. Echter door enkele slimme en goede wissels toe te passen trokken de dames uit Milsbeek aan het langste eind. Dyan Peters scoorde 14 seconde voor het eindsignaal de 19-20 voor SPES. Deze overwinning werd groots gevierd met het enthousiaste meegereisde publiek. Komende zondag zal de concentratie en scherpte weer aanwezig moeten zijn wanneer koploper DDW op bezoek komt.

Voor SPES scoorden: Veerle Berns 5x, Femke Wijnhoven 4x, Jessie Janssen 3x Jasmijn Arts, Nienke Dercks en Isa van Bergen allen 2x en Audrey Gubbels en Dyan Peters beide 1x

SPES 2 verloor helaas met 10-7 van ODC

Programma zondag 19 januari
SPES 1 – DDW 1 aanvang 16.00 uur
SPES 2 – DDW 2 aanvang 17.40 uur