SPES is toe aan kerstreces

Home > Nieuws > SPES is toe aan kerstreces

SPES is toe aan kerstreces

Datum: 24-12-2019
Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd voor de feestdagen op het programma voor de dames van trainer Johnny Vervoort. De lange reis naar Reusel, om tegen DDW te spelen, liep voor SPES uit op een deceptie. Medekoploper DDW was met 22-13 te sterk en helaas werd de ziekenboeg van SPES wederom aangevuld met een blessure voor Merel Arts. SPES is duidelijk toe aan hun verdiende kerstreces.

DDW stond na 2 minuten spelen al op een 2-0 voorsprong en heeft deze de gehele wedstrijd niet meer uit handen gegeven. De dames uit Hooge Mierde waren duidelijk een maatje te groot deze middag. SPES probeerde met goed en snel spel de ban te breken, maar DDW verdedigde goed en was scherper in de afronding. “We hebben nog niet eens zo’n slecht korfbal gespeeld, maar ook vandaag zat het ons niet mee in de uiteindelijke afronding”, aldus trainer Vervoort. “We trainen hier wekelijks op en dat gaat dan goed, nu moet alleen in de wedstrijd het geluk nog aan onze zijde zijn. We weten zeker dat ons harde werken zijn vruchten gaat afwerpen. Nu eerst maar even rust pakken tijdens de komende feestdagen en dan weer vol energie 2020 in! Namens de gehele groep en staf wensen wij iedereen mooie feestdagen en een gezond en sportief 2020”, besluit Vervoort.

Voor SPES scoorden: Nina Peters 5x, Femke Wijnhoven en Jessie Janssen 3x, Veerle Berns en Merel Arts beide 1x

Op zondag 12 januari staat de volgende wedstrijd op het programma. Dan wordt er uit gespeeld tegen Prinses Irene om 12.45 uur. SPES 2 speelt dan om 13.50 uur, uit tegen ODC.