SPES buigt ook voor De Korfrakkers

Home > Nieuws > SPES buigt ook voor De Korfrakkers

SPES buigt ook voor De Korfrakkers

Datum: 16-12-2019
SPES heeft afgelopen zondag haar vierde nederlaag op rij geleden. Thuis in sporthal Heuvelland werd verloren van de Korfrakkers uit Erp. Het team van trainer Johnny Vervoort blijft hierdoor op slechts 2 punten staan. Alleen Swift uit Velden staat nog onder SPES.

Het eerste doelpunt voor SPES viel in de eerste minuut, het tweede en derde doelpunt volgen snel erna, 3-1 het leek een mooie middag te worden voor de dames uit Milsbeek. Echter de dames uit Erp waren snel bij de les en trokken de stand binnen korte tijd gelijk. Tot aan de rust een gelijkopgaande strijd en waren de teams aan elkaar gewaagd. SPES ging met een nipte 7-8 achterstand de rust in.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld, beide ploegen deden niet voor elkaar onder en het kon nog alle kanten op. SPES verzaakte zelfs om uit te lopen door enkele mooi opgezette kansen te verzilveren. Tot toen minuten voor tijd bleven de ploegen dicht bij elkaar. De laatste tien minuten trokken De Korfrakkers het spel naar zich toe. Met een aantal fraaie schoten van afstand en twee strafworpen eindigde de wedstrijd in een stand van 12-18 in het voordeel van De Korfrakkers. Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen Koploper DDW/SDO '99.
Voor SPES scoorden: Dyan Peters 3x Femke Wijnhoven en Isa van Bergen beide 2x en Jessie Janssen, Nienke Dercks, Veerle Berns, Nina Peters en Aniek Gubbels allen 1x

SPES 2 verloor in een spannende wedstrijd met 12-13 van De Korfrakkers

Programma zondag 22 december
DDW/SDO '99 1 - SPES 1 aanvang 14.30 uur
DDW/SDO '99 2 - SPES 2 aanvang 12.45 uur