SPES delft het onderspit tegen Be Quick

Home > Nieuws > SPES delft het onderspit tegen Be Quick

SPES delft het onderspit tegen Be Quick

Datum: 09-12-2019
Afgelopen zondag hebben de korfbalsters van SPES uit Milsbeek helaas hun wedstrijd wederom niet weten te winnen. Tegen Be Quick werd in Geffen met 20-12 verloren. De teller blijft hiermee op slechts één overwinning staan voor het team van trainer Johnny Vervoort.

Be Quick begon gretig aan de wedstrijd en stond binnen no-time op een 2-0 voorsprong. SPES bleef achter met scoren en had het vizier niet op scherp. Be Quick maakte daar gebruik van en was de bovenliggende partij, de ruststand was 11-6 in het voordeel van de ploeg uit Nuland. 

Na rust eenzelfde spelbeeld, Be Quick was gretiger en efficiënter in hun afronding. Het enige lichtpuntje aan SPES zijde was het invallen van Nienke Dercks. Nienke lag er bijna 2 jaar uit met een zware knieblessure en maakte zondag weer haar eerste minuten in SPES 1. Ook Dyan Peters viel na enkele weken blessureleed in. De wedstrijd eindigde in een 20-12 overwinning voor Be Quick. “We kwamen op alle fronten te kort”, zegt Vervoort. “Gelukkig stroomt de ziekenboeg langzaam leeg en hopelijk lukt het ons nog om voor de kerstdagen weer een wedstrijd in de zaal te winnen, maar het is nu even zoals het is." Komende zondag wacht voor SPES en Vervoort een thuiswedstrijd tegen De Korfrakkers uit Erp.

Voor SPES scoorden: Femke Wijnhoven 5x, Jessie Janssen 3x, Veerle Berns 2x, Aniek Gubbels en Merel Arts beide 1x

Ook SPES 2 verloor tegen Be Quick, 19-11

Programma zondag 15 december in Sporthal Heuvelland Groesbeek
SPES 1 – Korfrakkers 1 aanvang 15.45 uur
SPES 1 – Korfrakkers 2 aanvang 14.05 uur