Geflatteerd verlies SPES

Home > Nieuws > Geflatteerd verlies SPES

Geflatteerd verlies SPES

Datum: 25-11-2019
Na de eerste competitiewedstrijd gewonnen te hebben heeft SPES afgelopen zondag de tweede wedstrijd in het binnen seizoen helaas verloren. Tegen medekoploper en titelkandidaat Rosolo werd in sporthal Heuvelland in Groesbeek iets wat geflatteerd verloren met 12-16.

De dames uit Milsbeek traden deze middag wederom aan zonder de langdurig geblesseerde Dyan Peters. Haar plek werd deze middag verdienstelijk ingevuld door Ize Stupers. SPES speelde gretig en liet zich het kaas niet van hun brood eten. Rosolo speelde wat rommelig en was gelukkig niet bijster zuiver in de afronding. SPES kon met gemak bijblijven en de stand was met rust dan ook 7-7.

Na rust zette Rosolo een tandje bij, maar ook toen gaf SPES erg weinig toe. Nadat Rosolo was uitgelopen tot 8-12 zette de speelsters van trainer Johnnie Vervoort aan en kwamen terug tot 12-13 en werd het weer een spannende wedstrijd die nog alle kanten uit kon gaan. Uiteindelijk had Rosolo het geluk aan hun zijde en scoorden in de laatste paar minuten nog driemaal, waardoor de uitslag 12-16 werd. “Ondanks dit verlies ben ik ben trots op de meiden,” aldus Vervoort. “Tegen een titelkandidaat zo spelen en zien dat ons spel steeds beter wordt, doet me goed. Jammer dat we verliezen, maar kijkend naar het spel, ben ik tevreden trainer.”

Voor SPES scoorden: Femke Wijnhoven 3x, Ize Stupers, Jessie Janssen en Nina Peters ieder 2x en Aniek Gubbels, Audrey Gubbels en Merel Arts allen 1x

SPES 2 verloor in een spannende wedstrijd in de laatste minuut met 15-16 van Rosolo 2

Programma zondag 1 december
Stormvogels 1 – SPES 1 aanvang 13.00 uur
DAW Schaijk 2 – SPES 2 aanvang 10.15 uur