SPES speelt matig

Home > Nieuws > SPES speelt matig

SPES speelt matig

Datum: 11-12-2017
In de 6e ronde van de competitie mocht SPES thuis aantreden tegen de Korfrakkers uit Erp. Met Merel Arts in de basis voor de geblesseerde Koster, ging SPES nog aardig van start. Al spoedig bleek dat het tempo van de Milsbeeksen te laag lag, waardoor er erg weinig ruimte was om tot een goede aanval te komen. De Korfrakkers was scherper in de afronding en liep uit tot 4-10 in de rust.

Ook na rust wist SPES niet te overtuigen. Het leek alsof het geloof in een goede afloop ontbrak. Het tempo bleef te laag waardoor de meiden niet of nauwelijks tot schot kwamen. Daarnaast had De Korfrakkers veelvuldig de rebound, waardoor het spel van SPES alsmaar desperater werd met onnodige foutjes. Middels een aantal dubbele wissels, probeerde de technische staf er alles aan te doen om het tij te keren, maar SPES kreeg geen vat op de Erpse dames. De Korfrakkers bleven rustig spelen en konden de score rustig uitbouwen. Eindstand 7-14.

De doelpunten werden gescoord door: Dyan Peters 3x, Michelle Smulders, Marissa van Duijnhoven, Merel Arts en Pauline Holthuysen 1x.
 
SPES2 – De Korfrakkers2: 13-11.
SPES speelde een sensationele wedstrijd, waarin het De  Korfrakkers vanaf het eerste moment vol onder druk zette. De Korfrakkers2 heeft een aantal zeer ervaren speelsters die vele jaren op het hoogste niveau hebben geacteerd. Die slimheid leverde 4 doelpunten uit strafworpen op in de eerste, zonder echte velddoelpunten. Ruststand 3-4. Na rust gaf SPES niets toe en bleef volop strijden. Hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe groter het geloof werd dat er deze middag wat te halen viel. Uiteindelijk wist SPES deze wedstrijd winnend af te sluiten: 13-11, een geweldige teamprestatie van dit zeer jeugdige team.
 
Volgende week speelt SPES uit tegen de Altior.
12.40 uur: SPES2 – Altior2
14.15 uur: SPES1 – Altior1