Off-day voor SPES 1

Home > Nieuws > Off-day voor SPES 1

Off-day voor SPES 1

Datum: 27-11-2017
Voor deze vroege wedstrijd ging SPES op bezoek bij Prinses Irene te Nistelrode, waar Marijke de Veer vorig jaar nog coach was. SPES begon nog wel met een voorsprong aan de wedstrijd maar kon dat niet vasthouden. SPES was geen schim van het team dat vorige week zo goed stond te spelen tegen Swift. Het was te statisch en de kansen  werden met te weinig overtuiging genomen, waardoor de een vervolgaanval uitbleef. De technische staf probeerde het team wakker te schudden middels een time-out en het inbrengen van jeugdspeelsters Isa van Bergen en Nina Peters. Deze dames wisten de korf wel te vinden, maar konden niet voorkomen dat er een gerust werd met een stand van 8-7.

De tweede helft was nog niet  begonnen of SPES moest een flinke tegenslag verwerken. Yara Koster ging zwaar door haar enkel en kon niet verder spelen. Gevreesd moet worden dat zij enkele weken uitgeschakeld zal zijn. SPES bleef wel knokken, maar kwamen er aanvallend niet uit. In een poging de wedstrijd nog naar zich toe te trekken, werd er maximaal gewisseld. Het mocht niet baten en SPES verloor met 15-11. Positief aan deze middag is dat de jeugdspeelsters prima mee konden en wisten te scoren. In de competitie is de top 6 volledig aan elkaar gewaagd en de komende weken moet blijken of SPES de aansluiting kan behouden.

Voor Spes scoorden Nienke Dercks, Michelle Smulders, Femke Wijnhoven en Isa van Bergen 2x, Dyan Peters, Jessie Janssen en Nina Peters ieder 1x.
 
Stormvogels 2 - SPES 2: 12-19.
 
Zondag 3 december 2017 speelt SPES haar thuis tegen Rosolo.
SPES2 – Rosolo2: 12.15 uur
SPES1 – Rosolo1: 13.50 uur